iohannis 01Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni 7 iunie decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Piteşti a Ralucăi-Elena Diaconu Şimonescu – pensionare, începând cu data de 10 iunie a.c.

 

Una dintre cele mai cunoscute judecătoare din Argeş, Raluca Diaconu Şimonescu este fiica lui Gheorghe Diaconu, fostul preşedinte al Curţii de Apel Piteşti.

 

Absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea din Bucureşti în 1995, aceasta a activat până în 1997 la Judecătoria Costeşti, după care a fost magistrat la Judecătoria Galaţi (1997-1998), Judecătoria Piteşti (1998-2003), Tribunalul Argeş (2003-2006) şi ulterior timp de 15 ani judecător la Curtea de Apel Piteşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.