jaf leordeniA făcut multă vâlvă acum mai bine de trei ani, pe 11 ianuarie 2018, jaful comis într-o casă din Leordeni. Cunoscutul om de afaceri Octavian Simescu împreună cu soţia sa au fost legaţi şi bătuţi de doi tâlhari, aceştia ameninţându-i în repetate rânduri că îi vor incendia. În cele din urmă, tâlharii le-au luat 600 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

 

Pentru mult timp, de jaf nu s-a mai ştiut nimic. Surse judiciare ne-au dezvăluit în exclusivitate că autorii jafului au fost arestaţi de mai multe luni în Germania după ce au comis mai multe jafuri. Cei doi tâlhari vor sta mai mulţi ani în închisoare, iar când vor fi eliberaţi vor fi judecaţi şi pentru jaful de la Leordeni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.