unitate mobila atiA făcut ocolul ţării drama de luni seara de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, trei pacienţi murind la unitatea mobilă ATI de acolo după o pană de oxigen. La câteva ore după eveniment, Raed Arafat, şeful DSU, s-a grăbit să anunţe într-o conferinţă de presă că unitatea mobilă ATI în care au murit trei oameni a fost şi în Argeş.

 

„Instalaţia de oxigen se face de către firme autorizate. Această instalaţie e făcută de o firmă autorizată, contractată de spital. E făcut totul corect, nu e nimic improvizat, iar acest TIR a funcţionat luni de zile în Argeş până a ajuns aici. A funcţionat şi acolo, a funcţionat şi în ultimele zile fără probleme”, a spus Raed Arafat.

 

Iar o mare parte a presei a preluat informaţia fără să o verifice. Am verificat-o noi şi am descoperit că respectiva unitate mobilă ATI nu provenea din Argeş. Unitatea mobilă ATI care a fost la Spitalul Judeţean Argeş timp de şapte luni şi jumătate a fost dusă pe 13 martie a.c. la Spitalul Sf. Ioan din Capitală, unde se află şi acum, după cum ne-au confirmat surse din cadrul spitalului din Bucureşti. Mai mult, ca încă o dovadă a comunicării superficiale a lui Raed Arafat, unitatea mobilă ATI care a fost în Argeş are 12 paturi, în timp ce cea de la Spitalul Victor Babeş are doar opt paturi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.