wc pitestiPrefectura Argeş a cerut oficial Primăriei Piteşti toate documentele legate de WC-ul de 400.000 de euro din centrul municipiului, toaletă publică ale cărei costuri exorbitante i-au revoltat pe mulţi.

„Am făcut o circulară în tot judeţul, la toate localităţile. Vreau să ştiu ce bani au cheltuit pe toalete. Dorim să verificăm cât de responsabil a fost cheltuit banul public, inclusiv în cazul toaletei de aproape 400.000 de euro de la Piteşti. Asta în contextul în care construcţiile de locuinţe sunt la dezvoltatori 400-500 euro metrul pătrat şi se vând cu 1.000-1.200 euro metrul pătrat în condiţiile în care se vinde şi dreptul de proprietate asupra cotei părţi indivize din terenul de sub construcţie şi din părţile comune pentru condominiu. Eu apreciez ca nespecialist suprafaţa acelei toalete publice din centrul Piteştiului la maximum 120 de metri pătraţi. Însă nu s-a făcut acolo vreo reţea subterană de metrou. Şi pentru 120 de metri pătraţi de construcţie nu avea cum să fie preţul de aproape 400.000 euro, cu tot cu lift. Voi verifica toate documentele alături de colegii mei şi după aceea voi putea spune ce voi decide mai departe”, ne-a declarat prefectul Emilia Mateescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.