alina nicolauDe mai mult timp, Drumul Judeţean Căteasca-Leordeni este, ca şi alte drumuri judeţene din Argeş, un adevărat pericol pentru şoferi. Drumul este plin de cratere adânci de zeci de centimetri şi i-a adus la disperare pe şoferii revoltaţi de lipsa de reacţie şi intervenţie a Direcţiei de Judeţene de Drumuri Argeş (aflată în subordinea CJ Argeş), condusă de ani buni de către Alina Nicolau, deşi managementul s-a dovedit a fi unul ineficient.

Revenind la DJ Căteasca-Leordeni, cea mai recentă postare pe Facebook legată de starea catastrofală a drumului a stârnit sute de comentarii şi distribuiri. Culmea este că la doi paşi de drumul plin de cratere este o staţie de asfalt inagurată cu mare fast în iulie 2016, după numeroase bâjbâieli ale Consiliului Judeţean, deşi staţia fusese achiziţionată din 2014.

 drum_cateasca.jpg

Flori Nuţă, o doamnă ce merge zilnic pe drumul plin de cratere, a scris o postare plină de revoltă şi foarte justificată, postare însoţită de mai multe fotografii: „Asta e o porţiune  din drumul pe care îl parcurg în fiecare zi, DJ Căteasca-Leordeni, când pe toți îi preocupă numai covidul, eu aş zice că aceste gropi sunt la fel sau poate şi mai periculoase decât covizii astia. Dacă dai într-o gropiţă de asta sigur nu mai rămâi întreg. Așadar dragii mei, pe cât de contagioasă este boala asta, la fel de contagioasă este şi nesimțirea, indolenţa şi nepăsarea autorităților care se tot preocupa de soarta noastră în fiecare zi. Nu se mai poate iesi din casa dupa ora 20.00,ok! Înțeleg si respect asta, dar dragi autorități aveti timp sa luați masuri si in ceea ce privește repararea unor astfel de cratere. Până una alta nu locuim in Siria, Doamne ferește, deşi aşa arată, ca după bombardament!”

Am cerut o reacţie şi de la Consiliul Judeţean Argeş legat de craterele de pe drum, numai că nu am primit-o. Mai mult, am sunat-o şi pe directoarea Alina Nicolau, numai că aceasta nu ne-a răspuns la telefon. O lipsă de reacţie jenantă a unor autorităţi plătite din bani publici şi vizavi de o problemă ce afectează zeci de şoferi.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.