jandarmeritaOriginară din Piteşti, unde a locuit până a terminat clasa a XII-a, Oana Simina But este la ora actuală printre foarte puţinele femei-ofiţer din cadrul Jandarmeriei Sălaj. Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, Oana a dezvăluit că în copilărie îşi dorea să se facă medic veterinar, însă atracţia pe care a simţit-o faţă de uniforma militară a făcut-o să îşi aleagă o altă carieră. O carieră în care străluceşte.

În vârstă de 32 de ani, Oana Simina But a absolvit Academia de Poliţie din Capitală, Facultatea de Jandarmi şi de mai mulţi ani trăieşte la Zalău.

Până în vara lui 2020, oana a fost comandant al Grupei de Acţiuni Speciale şi Antiteroriste, având în subordinea sa 14 bărbaţi, ulterior ajungând la Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică ca ofiţer specialist pe linie de acţiuni speciale şi antitero.

„Am lucrat mereu în echipă, mi-am motivat oamenii prin puterea exemplului personal şi le-am câştigat respectul. M-am impus în faţa băieţilor prin fermitate şi prin asumarea fiecărei decizii luate”, a declarat Oana pentru adevarul.ro

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.