wc

WC-ul de 400.000 de euro din Piaţa Primăriei Piteşti a făcut ocolul ţării, fiind cel mai scump din ţara noastră. O cheltuială absolut halucinantă din bani publici ce a stârnit multă revoltă în rândul multor oameni.

Iată totuşi că autorităţile locale din Piteşti au reacţie la criticile plătitorilor de taxe şi impozite. După cum ne-a confirmat în exclusivitate primarul Cristian Gentea, WC-ul de 400.000 de euro va fi demolat. În locul său va fi ridicat un WC suprateran de doar 45.000 de euro, în jurul acestuia urmând a fi puse pavele speciale aduse din China. În acest sens va fi organizată o şedinţă extraordinară de Consiliu Local joi 1 aprilie, cu începere de la ora 19:30.

„Am analizat în detaliu cu colegii mei în ultimele zile problema acestei toalete publice cu adevărat exorbitante. Am primit şi multe semnale de la cetăţeni. Drept urmare, de comun acord cu colegii mei şi cu consilierii locali, vom vota astăzi demolarea acestui WC public ce ne-a creat atât de multă reclamă negativă. Am avut o discuţie iniţială cu domnul Cornel Ionică. Acesta ne-a solicitat ca în loc să demolăm toaleta publică să o mutăm în curtea domniei sale. Bineînţeles că am refuzat această propunere, deoarece toaleta publică, cu tot cu lift, este atât de mare, încât nu ar avea loc în curtea casei domnului Ionică, nici la mine în curte nu ar intra. Domnul Cornel Ionică a spus că şi-a dorit lift în curte precum domnul Tudor Pendiuc şi că ar fi dorit să facă o regulă, ca toţi foştii primari să aibă lift în curte. În fine, important este că rezolvăm problema. În loc vom pune o toaletă publică mult mai ieftină, de doar 45.000 de euro şi fără lift”, spune primarul Cristian Gentea. În ceea ce priveşte liftul, acesta va fi mutat în Parcul Lunca Argeşului pentru a vedea toţi piteştenii pe ce se cheltuie banii publici.

Surse din cadrul Primăriei Piteşti ne-au dezvăluit că viitoarele pavele ce vor fi puse în jurul noii toalete publice vor fi achiziţionate fără licitaţie, la un preţ foarte competitiv, de doar 2.000 de euro metrul pătrat. Iar cel care va alege designul pavelelor va fi fostul primar Cornel Ionică, un specialist recunoscut în achiziţii publice păguboase pentru bugetul local.

* Articol-păcăleală de 1 aprilie

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.