scoala procesDirectoare la Şcoala „Mircea cel Bătrân” din Piteşti de anul trecut, funcţie pe care a mai deţinut-o şi în perioada 2008-2012, Paula Constantina Cioară a obligat în instanţă şcoala pe care o conduce să îi plătească spor de condiţii vătămătoare, motivând că lucrează într-un laborator cu 30 de calculatoare, deoarece este profesoară de informatică.

 

Procesul a fost deschis în septembrie anul trecut la Tribunalul Argeş, iar Constantina Cioară a câştigat deoarece şcoala nu s-a apărat în proces, nedepunând întâmpinare. Drept urmare, Şcoala „Mircea cel Bătrân” va trebui să îi plătească retroactiv spor de 15% pentru condiţii periculoase şi vătămătoare, începând cu data de 31 ianuarie 2018. Constantina Cioara a precizat în actele depuse la dosar că sporul i s-a tăiat nelegal din ianuarie 2018, în condiţiile în care înainte de această dată îl primise.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.