tancodromAngajaţii serviciului Urbanism de la Primăria Piteşti, angajaţi ce în procent covârşitor nu au studii de specialitate, dovedesc din nou-a câta oară?-că dau subiectiv autorizaţiile de construcţie. Cel mai recent şi revoltător exemplu este de pe strada Ion Angelescu din zona Tancodrom. Concret, de ceva timp, dezvoltatorilor imobiliari de pe acea stradă li s-a impus de către Primărie să se retragă cu construcţiile pentru a fi strada mai lată. Numai că pe cei de la Penny, care îşi fac un supermarket acolo şi depăşesc vizibil aliniamentul celorlalte imobile, nu i-a luat nimeni la întrebări.

 

„Am fost acolo personal săptămâna trecută, şi eu am fost sesizat. Nu am dat eu autorizaţia de construcţie. Am văzut că gardul celorlalte proprietăţi este cam cu un metru înapoi. Mie nu îmi place deloc cum arată, însă cei de la Penny au respectat autorizaţia de construcţie, nu am ce să le fac… Repet, nu îmi place cum arată, mai ales că strada este prinsă într-un proiect de investiţii, va fi o lucrare mare. Voi mai vorbi cu cei de la Urbanism legat de autorizaţia dată supermarketului, să vedem dacă mai e vreo variantă. Singura problemă pe acea stradă e că nu sunt aliniate imobilele ”, ne-a declarat primarul Cristian Gentea. Deocamdată însă, problema rămâne. Şi nu e normal ca cei de la Urbanism să fie pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.