dumitracheSuspendat din funcţia de viceprimar de la Curtea de Argeş din 4 martie, după ce hotărârea Consiliului Local prin care a fost ales a fost atacată în contencios administrativ de Prefectură, Ştefan Dumitrache apare în continuare viceprimar pe pagina web a Primăriei Curtea de Argeş. Ştefan Dumitrache a fost ales viceprimar în noiembrie 2020 după ce a fost nevoie să se voteze de două ori ca să strângă numărul de voturi necesare, dar într-un final a reuşit după ce 10 dintre colegii săi din Consiliul Local l-au ales să fie viceprimar. Tocmai cele două tururi de scrutin au fost contestate de Prefectura Argeş.

 

„Suspendarea domnului Ştefan Dumitrache se menţine, actul prin care a fost ales fiind suspendat până la soluționarea cauzei la Tribunalul Argeş. Calea de atac, ulterior, este la Curtea de Apel Piteşti”, ne-a declarat subprefectul Emanuel Soare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.