araxyConflictul dintre componenţii Fanfarei Argeşul şi Araxy Negoşanu, managerul Centrului Cultural Judeţean Argeş, continuă. Fanfara Argeşul îi cere demisia managerului Araxy Negoşanu după ce aceasta nu a dorit să închie contract cu Fanfara de la 1 aprilie. Iată ce scriu componenţii Fanfarei Argeşul într-o postare publică: „Stimată doamnă manager Araxy Negosanu, având în vedere situaţia că încă nu avem un buget aprobat şi... fanfara şi-a arătat disponibilitatea ca în lunile februarie și martie, să presteze servicii fără nicio pretenție financiară, urmând ca de la 1 aprilie să încheie contract; însă nu ati dorit; ati dat dispozitie repede să predăm tinuta și instrumentele. Ar fi de bun simt ca în condițiile în care fanfara nu mai functionează la CCJ, să vă abtineți să ne mai nominalizați prin presă. Observ, că vă place ca tot timpul să arătați cu degetul către onorariile instrumentistilor fanfarei. Va cer încă odată să raspundeţi public:  un instrumentist de la fanfara primea un onorariu de aprox. 2000 lei; Cât primeau ceilalti instrumentiști colaboratori de la Doina Argesului ? Ce onorarii aveau colaboratorii de la secția divertisment ? Cu cât aţi plătit pe Ionuț Dolănescu, Mioara Velicu, Fuego în spectacol in toamna anului 2020, cand aveam restricție public 30% ? Ce salarii au încasat artiştii angajaţi de dumneavoastră la secția divertisment ?

 

V-aţi bătut joc de noi. De 24 de oameni pe care nu aţi ştiut să-i apreciaţi și să-i promovați. Au venit mesaje de susținere de la colegi din ţară și străinătate care ştiu ce înseamnă muzica de fanfară și ne-au apreciat. Avem chiar o invitaţie in S.U.A pentru anul 2023. Asta nu spune nimic ? Ar trebui să aveți decenta să vă prezentati DEMISIA pentru modul cum aţi gestionat cheltuirea banilor din Centrul Cultural Judeţean Argeş”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.