Electroarges.jpg

 

Luni, la ora 12.14, a fost înregistrată în sistemul Bursei de la Bucureşti o tranzacţie de tip DEALS cu un pachet de 3,2 milioane de acţiuni ale producătorului de electrocasnice Electroargeş (simbol bursier ELGS) din Curtea de Argeş, în valoare de 2,5 milioane de lei, potrivit datelor BVB. Pachetul schimbat de investitori la un preţ de 0,77 de lei pe unitate, adică cu 11,5% mai mic faţă de preţul din şedinţa precedentă, reprezintă 4,6% din totalul acţiunilor ELGS.

Compania cu 60,7 milioane de lei capitalizare este deţinută în proporţie de 36,8% de Investments Constantin, în timp ce Tudor Dumitru deţine 12,8% din capitalul social. De la începutul anului, acţiunile ELGS se tranzacţionează în scădere cu 24,1%, pe fondul unui rulaj de 2,7 milioane de lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.