antoniaÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv luni, 14 decembrie, acţiunile disciplinare promovate de Inspecţia Judiciara împotriva a patru procurori.

În dosar era vizată şi procuroarea Antonia Diaconu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Cercetarea disciplinară a acesteia era legată de mai multe comunicate de presa postate de Asociatia "Mişcarea pentru apărarea statutului procurorilor" legate de cazul "Caracal".

În ultimii ani, postările procurorului Antonia Diaconu despre problemele şi neregulile din justiţia din România au devenit virale, adunând sute de mii de vizualizări.

Antonia Diaconu are o experienţă de 14 ani ca magistrat.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.