Multithumb found errors on this page:

Unsupported image type images/poze/2020_11/26-noiembrie-Tudor-Pendiuc.jpg image/webp

 

pendiucRecursul din deja „celebrul” dosar Publitrans, recurs ce se judecă la Curtea de Apel Bucureşti, a fost amânat pentru 12 ianuarie 2021. Este cea de-a treia amânare, cauzată de faptul că fostul primar Tudor Pendiuc nu şi-a pregătit încă apărarea. La primul termen, procesul a fost amânat pentru că fostul primar Pendiuc nu avea apărător, iar la al doilea termen s-a cerut amânare pentru pregătirea apărării. În cazul în care nu apar alte cereri, procesul ar urma să înceapă pe 12 ianuarie 2021.

Reamintim că pe 12 februarie a.c., 12 dintre cei 14 inculpaţi din dosarul Publitrans au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti în primă instanţă la închisoare cu executare. Sentinţa a fost definitivă şi a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti. Tudor Pendiuc a fost condamnat pe fond, la 8 ani de închisoare, în timp ce fiica acestuia, Emanuela Pendiuc, a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare.

Prejudiciul în dosar a fost estimat de procurorii DNA la peste 5 milioane de euro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.