vaccinCadrele medicale din Argeş doresc în procent majoritar să se vaccineze împotriva COVID-19, după cum ne-a declarat Sorina Honţaru, directorul executiv DSP Argeş. Concret, nu mai puţin de 7.260 de cadre medicale dintre cele 8.430 din judeţ doresc vaccinarea anti-COVID-19. O dovadă cât se poate de concretă legat de cât de importantă este vaccinarea anti-COVID-19.

 

Primele tranşe de vaccinuri împotriva COVID-19 vor ajunge în ţara noastră în luna decembrie, iar cadrele medicale vor avea prioritate la vaccinare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.