JupiterCity2.jpg

 

Avocaţii PeliPartners au asistat dezvoltatorul imobiliar Jupiter Group în vânzarea Jupiter City Shopping Center Pitești către Supernova Group, o companie imobiliară privată din Austria.

Achiziţia a avut loc în luna octombrie a acestui an, iar grupul austriac are în plan să realizeze şi alte achiziţii la nivelul Europei Centrale şi de Est. Vânzarea face parte din strategia Jupiter Group de a ieşi de pe piaţa secundară de retail, pentru a se concentra asupra Bucureştiului. Grupul  este controlat de omul de afaceri israelian Doron Ofer, familia Ofer fiind cea care a construit clădirea de birouri Cathedral Plaza din Bucureşti, de lângă Catedrala Sf. Iosif.

Deschis în 2008, Jupiter City Shopping Center Piteşti are o suprafaţă închiriabilă brută de aprox. 45.000 mp, fiind dezvoltat pe o suprafaţă de peste 17 hectare.

Echipa PeliPartners a fost condusă de Francisc Peli şi Alexandra Ioniţă (Senior Associate) şi i-a inclus pe Antonia Nică (Associate), Ana Atanasiu (Senior Associate) şi Kodru Mansour (Associate). Avocaţii PeliPartners au fost implicaţi în unele dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa românească din ultimii 20 de ani, din domenii precum fuziuni şi achiziţii, finanţări, concurenţă, infrastructură şi concesiuni, energie, drept imobiliar şi drept societar.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.