achCristian Gentea, primarul Piteştiului, face noi paşi concreţi pentru ca cele 140 de familii din colonia ACH, ignorate decenii în şir de autorităţi, să beneficieze de condiţii normale de trai. Astfel, Cristian Gentea le-a cerut celor de la Apă Canal să prindă introducerea canalizării în zonă în planul de investiţii pe anul viitor, lucru ce deja s-a întâmplat. Asta după ce Apă Canal a omis, din ignoranţă sau nepăsare, să prindă colonia ACH într-un proiect pe fonduri europene de 165 milioane euro, proiect ce prevedea extinderea reţelei de canalizare în Piteşti cu peste 250 kilometri.

 

„Canalizarea în colonia ACH este în planul de investiţii pe 2021, va fi făcută pe banii celor de la Apă Canal. Nu ştiu de ce nu au prins această zonă în proiectul pe fonduri europene. Nu au nici gaze, nici canalizare acolo. Vom lua măsuri concrete, familiile din colonia ACH merită să aibă condiţii decente de trai, merită acea normalitate ce le-a lipsit atâţia ani”, ne-a declarat primarul Cristian Gentea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.