FCNPitesti.jpg

 

Societatea Naţională Nuclearelectrica, care include și FCN Pitești, a anunţat azi că mandatul de membru al Consiliului de Administraţie deţinut de Cristian Gentea a încetat, în condiţiile în care acesta a fost ales primar al municipiului  Piteşti.

„Notificarea domnului Cristian Gentea privind incetarea de drept a contractului de mandat deriva din prevederile art. 87 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor coroborate cu prevederile art. 13.1 lit. g) din contractul  de mandat incheiat cu SNN si anume, contractul inceteaza prin interventia unui caz de incompatibilitate sau a unei interdictii prevazute de lege, intrucat domnul Cristian Gentea detine incepand cu data de 19.11.2020 functia de primar al Municipiului Pitesti, functie care este incompatibila cu exercitarea mandatului de membru in Consiliul de Administratie al SNN”, se arată în anunţul publicat la Bursa de Valori București.

Cristian Gentea a fost numit in functia de membru in Consiliul de Administratie al SNN în septembrie 2018, pentru un mandat de 4 ani. El este din 2012 şi director adjunct al departamentului Securitate Nucleară, Sucursala Cercetări Nucleare Piteşti.

Nuclearelectrica este controlată în proporţie de 82,5% de statul român prin Ministerul Energiei, Economiei şi Mediului de Afaceri.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.