Toaleta_parc.jpg

Orașul Basarabilor a ajuns de toată rușinea! În urmă cu câteva luni un turist care a vizitat Curtea de Argeș a arătat lumii întregi mizeria îngrozitoare din parcul aflat în spatele mănăstirii Domnești. În imaginile postate pe o rețea de socializare un cetățean a dezvăluit cum arată toaleta pe care turiștii sunt nevoiți să o folosească. Zona este un adevărat focar de infecție, o mizerie totală, un spațiu insalubru plin de dejecții și resturi, greu putând fi numită toaletă. Ștefan Dumitrache, care la vremea respectivă era director al muzeului municipal Curtea de Argeș și avea în administrare inclusiv zona respectivă nu a ridicat niciun deget, cu toate că i-a fost adus la cunoștință situația mizerabilă din spatele Bisericii Domnești. Efectiv nu l-a interesat gravitatea situației, gravitatea faptului că sute de turiști care vizitează Curtea de Argeș ajung într-o zonă infectă care nu are nicio legătură cu secoulul al XX-lea, cu turismul, cu managementul unui muzeu municipal.

 Toaleta2.jpgToaleta3.jpg

# Drept mulțumire pentru focarul de infecție, Dumitrache a fost numit viceprimar

stefan_dumitrache_viceprimar.jpg

Ce a făcut Ștefan Dumitrache? Cum spuneam nimic. Toaleta din spatele muzeului și a bisericii Domnești arată la fel, plină de mizerii, focar de boli și de infecție. Mai mult de atât, Dumitrache a fost propulsat de PSD în funcția de viceprimar, după ce și-a arătat obediența față de partid și față de șeful lui politic. Gravele lui carențe și lipsa de implicare în activitatea administrativă de la muzeu l-au ridicat la rangul de viceprimar. Dar cu ce au greșit cetățenii din Curtea de Argeș, cu ce a greșit orașul Basarabilor, cu ce greșesc turiștii care sunt nevoiți să își verse stomacul dace se plimbă prin parcul din spatele bisericii Domnești?

Imaginile surprinse de turiști sunt grăitoare, cuvintele sunt de prisos. Din imagini se vede nesimțirea crasă a fostului director al muzeului municipal, Ștefan Dumitrache și lipsa de interes pentru Biserica Domnească, comoară de patrimoniu, aflată pe lista UNESCO. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.