HoratiuVasilescu.jpg

Horaţiu Vasilescu, executivul român care a condus în ultimii cinci ani retailerul local de bijuterii Teilor, o afacere antreprenorială dezvoltată de piteșteanul Florin Enache, pleacă la ManpowerGroup România. El va deţine poziţia de managing director front & middle office al ManpowerGroup România.

Pentru executivul român, această nouă poziţie reprezintă revenirea în HR după ce el a fost până în 2015 angajatul Adecco, ultima poziţie fiind aceea de area business manager Central-South-East.

ManpowerGroup, o companie fondată în Milwaukee (SUA) în 1948, are la bază o reţea mondială de peste 2.500 de birouri în peste 75 de ţări şi teritorii şi are venituri anuale globale de peste 21 mld. dolari.

În România, ManpowerGroup şi-a înfiinţat primele birouri în urmă cu 17 ani, ajungând între timp să aibă acoperire naţională, birouri în şapte oraşe importante şi peste 350 de clienţi. Americanii au local două firme cu afaceri de peste 250 milioane lei cumulat. În ceea ce privește Bijuteria Teilor, de numele lui Vasilescu se leagă cea mai expansivă perioadă a companiei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.