slatioreanuPiteşteanul Marian Slătioreanu se află pe lista celor mai căutaţi infractori din Londra, conform unei liste de 10 persoane făcute publice de către poliţiştii britanici.

Marian Slătioreanu are 39 de ani şi este căutat de către poliţiştii din Londra pentru deţinerea ilegală a unei arme de foc, acesta fiind implicat într-un incident ce a avut loc pe 2 martie. Piteşteanul este în continuare liber şi deşi este căutat de poliţişti, este activ în continuare pe Facebook, unde chiar şi-a pus acum câteva zile o poză în care apare cu părul vopsit blond.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.