fc-arges-jucator.jpgFC Hermannstadt a anunţat că mijlocaşul Petrişor Petrescu a fost cedat definitiv celor de la F.C.Argeş, în liga a II-a, echipă pentru care a evoluat sub formă de împrumut în partea a doua a sezonului trecut

Venit la Piteşti de la Hermannstadt, în pauza de iarnă din sezonul recent încheiat, Petrişor a jucat 10 partide în tricoul alb-violet, reuşind să marcheze de două ori, anunţă argesfc.ro.

Mijlocaşul de bandă dreapta în vârstă de 31 de ani s-a remarcat în fotbalul românesc la Sibiu, evoluând peste 200 de meciuri pentru AFC Hermannstadt. A mai jucat în carieră la Voinţa Sibiu, Măgura Cisnădie şi Academica Clinceni.

Pentru AFC Hermannstadt a jucat încă de când echipa activa în Liga a III-a.

De-a lungul carierei a adunat 109 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc. Are în palmares două promovări în prima divizie, dar şi o finală de Cupa României, toate obţinute alături de clubul sibian. Este cotat de site-ul transfermarkt.com la 225.000 euro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.