modernizare

În ședința Consiliului Local Pitești de joi 25 iulie se va aproba documentația de avizare pentru lucrări de intervenții privind modernizarea din temelii a patru străzi din Pitești. În total, valoarea lucrărilor de modernizare se va ridica la 7,5 milioane lei, iar lucrările vor începe cel târziu în primăvara anului 2025.

Iată defalcat valoarea sumelor ce vor fi investite, pe ce străzi și în ce cartiere: 2,3 milioane lei (strada Azurului – cartier Craiovei), 2,3 milioane lei (Strada Spiru Haret- cartier Craiovei), 2,2 milioane lei (Strada Jan Constantinescu- cartier Războieni), 676578 lei (strada Aurel Vlaicu-Războieni).

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.