tudoseZilele trecute, Eugen Neagoe, antrenorul FC Argeș, a venit cu acuze nefondate legate de Stadionul Orășenesc Mioveni, spunând că suprafața de joc a stadionului ar fi improprie și că s-ar juca precum pe islaz. Sunt acuze fără temei și scuze penibile pentru a acoperi rezultatele dezastruoase ale FC Argeș.

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni alocă zi de zi toate resursele necesare, atât pentru îngrijirea gazonului, cât și pentru buna funcționare a tuturor spațiilor de la stadion.

Iar Nicolae Tudose, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, i-a răspuns argumentat, punctual și ferm antrenorului atât de superficial de la FC Argeș.

”Acuzele domnului Eugen Neagoe conform cărora ar juca pe niște terenuri ca pe islaz la Mioveni sunt total neadevărate. Starea terenului este impecabilă. Pentru a justifica rezultatele slabe ale echipei, împroașcă cu noroi activitatea unor oameni dedicați. Menținem gazonul în stare optimă. Este păcat să împroști cu noroi activitatea unor oameni. Vreau să îi amintesc domnului Eugen Neagoe că CS Mioveni se bate la promovare și joacă tot pe acest teren, spre deosebire de echipa dumnealui, care se luptă pentru a evita retrogradarea. Domnul Neagoe spune că la Mioveni joacă precum pe islaz. Dar de ce nu câștigă în deplasare?”, spune Nicolae Tudose.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.