baschetBaschetbaliștii de la FC Argeș au confirmat din nou duminică seara că sunt cea mai iubită echipă din județ. Peste 3.700 de fani – un record de audiență! - au venit la Pitești Arena și au susținut entuziasmant echipa, care la rândul ei nu a dezamăgit. Ba dimpotrivă. FC Argeș a reușit o nouă victorie superbă, învingând cu 87-84 echipa Rapid București și consolidându-și locul 3 în Liga Națională de Baschet. Americanul Corey Williams a avut o prestație de cinci stele pentru piteșteni, marcând nu mai puțin de 29 de puncte, inclusiv patru aruncări de trei puncte.

Pe 16 martie, FC Argeș va juca din nou acasă, de această dată cu Corona Brașov, echipă aflată pe locul opt în clasament.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.