baschet-polivalenta-pitesti.jpgEchipa de baschet parcurge o perioadă extrem de solidă din punct de vedere al rezultatelor. Vulturii au revenit în campionat, după o pauză de o lună, cu o victorie nesperată, pe terenul unei echipe mult mai bine cotate, CSO Voluntari. 

Cu un bilanț de 7/5 în TOP 10, FC Argeș ocupă locul 3 în clasamentul Ligii Naționale, iar duminică, 10 martie, va reveni în fața propriilor suporteri.

De la ora 18:00, alb-violeții se vor duela cu Rapid București, iar fanii sunt așteptați la Pitești Arena în număr cât mai mare!

Doamnele și domnișoarele vor avea parte de acces gratuit, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina oficială de Facebook a echipei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.