vladPrezent la Pitești, Vlad Niculae, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, a vorbit despre atât de importantul proiect al viitorului stadion ”Nicolae Dobrin”. După cum FinanciarPress.ro a dezvăluit în premieră miercuri 28 februarie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de către firma Ubitech Construcții privind licitație legată de atribuirea contractului pentru construirea viitorului stadion.

”Următorul pas legal privind viitorul stadion din Pitești ar fi ca să înceapă procedurile pentru semnarea contractului. Primul pas este legat de încheierea unui memorandum la nivel guvernamental, memorandum ce va trece fără doar și poate. Viitorul stadion de la Pitești este inclus în cele 240 de proiecte prioritate națională. Aș vrea să mai precizez că față de celelalte stadioane din România, stadionul de la Pitești va produce energie în timpul săptămânii, grație panourilor fotovoltaice și pompelor de căldură, iar atunci când se vor disputa meciurile, consumul de energie va fi zerp”, spune Vlad Niculae, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.