baschetBaschetbaliștii de la FC Argeș au confirmat la finalul săptămânii trecute că au o echipă de top, o echipă cu mari șanse de a obține cel puțin locul 3 la finalul campionatului, așa cum s-a întâmplat și acum trei ani. Piteștenii au reușit o victorie senzațională după un meci nebun tocmai pe terenul principalei contracandidate la locul 3, CSO Voluntari. Conduși cu 14-0, 19-6 și chiar cu 52-36 (în al treila sfert) și având doar o singură aruncare de trei puncte reușită, baschetbaliștii de la FC Argeș au reușit o revenire de senzație. Piteștenii au preluat pentru prima oară conducerea (72-70) când mai erau mai puțin de patru minute, reușind într-un final să câștige cu 82-79 după un final extrem de strâns. Nikola Jevtovic, aflat la al patrulea sezon consecutiv la FC Argeș, a fost din nou cel mai bun jucător, reușind să înscrie 25 de puncte și ajungând la 1.733 de puncte în întreaga sa carieră în campionatul României.

Pe 10 martie, de la ora 18, FC Argeș va juca acasă, la Pitești Arena, cu Rapid. Și, ca de fiecare dată, fanii vor veni cu siguranță din nou în număr mare. Pentru că la Pitești nu doar baschetbaliștii sunt la superlativ, ci și suporterii lor. Iar suporterii sunt alături de echipă și acasă și în deplasare, și la bine și la greu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.