stadionConsiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins miercuri 28 februarie contestația depusă de către firma Ubitech Construcții privind licitație legată de atribuirea contractului pentru construirea noului stadion ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Ceea ce înseamnă, conform prevederilor unei Ordonanțe de Guvern din 2021, că se poate semna contractul cu ofertantul declarat câștigător – Erbașu Construcții - după pronunțarea deciziei CNSC. Decizia este executorie și nu se poate dispune suspendarea punerii în executare a acesteia.

”Proiectul este deja finalizat. Iar în această primăvară se va semna contractul pentru execuția lucrărilor la noul stadion și vor începe și lucrările. Durata lucrărilor este de doi ani și jumătate”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Firma contestatoare reclamase faptul că nu tot terenul pe care va fi construit stadionul ar aparține Primăriei Pitești. Însă Primăria Pitești a dovedit negru pe alb cu documente de la cadastru că terenul este liber de sarcini.

Viitorul stadion de la Pitești va avea 15.200 locuri, 14 loje VIP și peste 200 de locuri pentru presă. Parcarea viitorului stadion va avea minimum 450 de locuri, dintre care 20 vor fi pentru mașini electrice.

Valoarea estimată a investiției se ridică la 401 milioane lei, fără TVA.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.