volei-masculin.jpgLa Sala Sporturilor Mioveni continuă și în acest weekend seria derby-urilor din cadrul turneului final al Cupei României la Volei.

După spectacolul fetelor, va urma cel al băieților, cu două partide extrem de interesante și de așteptate pentru fanii voleiului.

Prima semifinală, programată pe 2 Martie de la ora 16:00, reprezintă eternul derby dintre CS Dinamo și CSA Steaua, cele mai galonate echipe din voleiul românesc.

Cea de-a doua semifinală, programată în aceiași zi, de la ora 19:00, aduce la fileu echipele CSM Galați și CS Rapid București.

Finala se va disputa, duminică, 3 Martie, de la ora 18:00.

Intrarea este liberă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.