mioveni

Cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat în Liga a 2-a la fotbal, cele două echipe din Argeș sunt în situații diametral opuse. Cu patru victorii în ultimele cinci etape, CS Mioveni este aproape calificată în play-off și are mari șanse de a reveni în Liga 1, fiind pe locul patru în clasament. Aducerea lui Constantin Schumacher ca antrenor principal la Mioveni în vara anului trecut a fost o decizie foarte inspirată, iar rezultatele se văd. La echipa din Mioveni e un grup unit, omogen, motivat și performant, iar managementul este și el foarte bun.

Din păcate, nu la fel stă situația și la FC Argeș. Echipa alb-violetă are patru înfrângeri în ultimele cinci etape, este pe un rușinos loc 16 și riscă să retrogradeze în Liga a 3-a. Ar fi o mare rușine pentru una dintre cele mai titrate echipe ale României, echipa unde nume faimoase precum Dobrin, Bebe Barbu, Radu II, Cristian, Mutu, Vintilă ori Jean Barbu au adus glorie Piteștiului. Ce departe sunt acele vremuri când FC Argeș putea să învingă orice echipă din campionat și juca în cupele europene... Acum, managementul de la FC Argeș e dezastruos, au fost aduși prea mulți oameni care nu au vreo legătură cu fotbalul și care nu pun suflet în ce fac, iar mulți dintre așa-zișii jucători transferați sunt niște amatori de toată jena, interesați aproape exclusiv de salarii și nu de faptul că poartă tricourile unui club emblematic.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.