dianaOriginară din Piteşti şi absolventă a Colegiului Naţional Al. Odobescu, Diana Pirciu are de aproape un deceniu o carieră la vârf în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Iar din această săptămână, Diana se mai poate mândri cu o reuşită impresionantă: a fost aleasă în funcția de președinte al Comitetului Director al primei academii a absolvenţilor de cursuri UEFA. Diana Pirciu face parte din Comitetul Director de trei ani, având și certificat UEFA în managementul fotbalului, certificat obţinut la prestigioasa universitate din Lausanne.

Absolventă a McNeese State University din Louisiana-Statele Unite, Diana Pirciu lucrează în cadrul FRF din 2014, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcții de top precum: Specialist Marketing - Coordonare programe de sponsorizare FRF, Manager Responsabilitate Socială - Coordonare și implementare programe de incluziune socială prin fotbal, Manager Programe Educaționale - Design, coordonare și implementare programe educaționale ca Youth Council, Team Behind The Team, Management Sportiv, Manager Program Voluntariat UEFA Euro 2020.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.