gimnaste-medalii.jpgÎn perioada 24 - 26 noiembrie 2023, în municipiul Sfântu-Gheorghe din județul Covasna s-a desfășurat un dublu eveniment sportiv: Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică, sub patronajul Federației Române de Gimnastică Ritmică. 

La eveniment, ultimul din calendarul competițional 2023, au participat patru dintre gimnastele de la Cercul de gimnastică ritmică, din cadrul Centrului Cultural Pitești, sub îndrumarea antrenoarei Nicoleta Andrei: Teodora Piuaru, Maria Baciu, Ștefania Solomonescu, Ana Maria Coman. Dintre cele patru, una a urcat pe podium, obținând titlul de campioană națională absolută: Ștefania Solomonescu.

În perioada 1-3 decembrie 2023, la București, în Centrul Sportiv Apollo, a avut loc Bucharest Open Cup, unde s-au reunit peste 700 de gimnaste de top din toată țara. La competiție au participat și 11 dintre sportivele noastre, antrenate de Nicoleta Andrei. Gimnastele piteștene s-au clasat pe primul loc, obținând aurul la mai multe categorii de vârste: Roberta Nicolae (17 ani), Alexandra Gavrilă (18 ani), Teodora Piuaru (15 ani), Maria Crișan (15 ani), Maria Baciu (12 ani), Jasmine Dumitru (11 ani), Ștefania Solomonescu (10 ani), Bianca Georgescu (9 ani), Maria Vlăsceanu (9 ani), Anastasia Dumitrescu (8 ani), Ana Maria Coman (8 ani).

„Anul competițional 2023 se termină cu cele mai bune rezultate, pentru mine și pentru gimnastele pe care le pregătesc la Centrul Cultural Pitești. Sperăm ca anul viitor să obținem punctaje și mai mari și să ne clasăm pe locuri fruntașe, spre înalta performanță”, spune Nicoleta Andrei.

Felicitări antrenoarei și gimnastelor ei!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.