stadionMarți 12 septembrie, reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au semnat contractul de ,,Desființare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”, în vederea realizării, pe același amplasament, al noului stadion ”Nicolae Dobrin”. Demolarea efectivă a stadionului va începe în perioada următoare.

Executantul este asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin lider de asociere Hyatt Development 2011.

Valoarea contractului este de 4,5 milioane lei, iar durata execuției contractului de demolare este de șase luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Stadionul ce va fi demolat este unul cu o istorie memorabilă, locul unde Nicolae Dobrin a făcut numeroase meciuri de neuitat și unde echipe mari precum Real Madrid, Valencia și Sevilla au pierdut. Stadionul a fost inaugurat în 1964, iar în locul său va fi ridicat un nou stadion cu 15.200 de locuri acoperite în întregime. Lucrările la acest nou stadion vor începe în vara lui 2024.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.