ignat

Fundaș la CS Mioveni și având doar 20 de ani, Cristian Ignat este la ora actuală unul dintre cei mai apreciați tineri jucători din România. Iar Cristian Ignat a fost convocat la naționala României U21 pentru meciul pe care aceasta îl va juca marți 12 septembrie împotriva Albaniei la Tirana, în preliminariile EURO 2025. Iar Cristian Ignat are mari șanse să înceapă meciul ca titular. România este în grupă cu Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Cristian Ignat a evoluat mai multe sezoane pentru Rapid București, fiind împrumutat în această vară la CS Mioveni până pe 30 iunie 2024. CS Mioveni are în 2024 și opțiunea de a îl transfera definitiv pe Ignat. Fundașul de la CS Mioveni a jucat în acest sezon în patru meciuri din Liga a 2-a, având evoluții foarte bune de fiecare dată.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.