tineret fc argesDacă echipa de seniori a FC Argeș are până acum evoluții dezamăgitoare în Liga a 2-a, fiind la coada clasamentului, echipa de tineret a clubului alb-violet are un început bun de sezon în Liga de Tineret.

Echipa de tineret a FC Argeș este pe locul cinci în clasament, cu trei victorii și două înfrângeri. Iar în ultimele trei etape, tinerii fotbaliști au înregistrat numai victorii: 5-0 cu Dinamo București, 2-1 cu Politehnica Iași și 6-1 cu LPS Iolanda Balaș Soter Buzău. Mai trebuie spus că tineretul FC Argeș este antrenat de Dragoș Radu, fost fotbalist la seniorii FC Argeș și fost antrenor principal la prima echipă a clubului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.