gentea-amplasament.jpgCristian Gentea, primarul municipiului Pitești, anunță că Primăria a predat amplasamentul pentru demararea primei investiții propuse și votate cu majoritate de cetățenii Piteștiului în cadrul bugetării participative: „Amenajare teren de sport multifuncțional, cartier Prundu - strada Horia, Cloșca și Crișan”.

Va fi amenajat un teren de sport multifuncțional, cu o suprafață de aproximativ 542 de mp, cu gazon artificial, cu sistem de supraveghere video, iluminat nocturn prin panouri fotovoltaice și 6 bănci.

Suprafața de joc va fi dotată cu porți de fotbal, coșuri de baschet și fileu pentru tenis.

''Deși termenul de execuție este de 7 luni, executantul – Kitisab Eurocompex SRL -  a garantat că va finaliza lucarea în 2 luni! Valoarea contractului se ridică la suma de 429.369,85 lei cu TVA.

Vă reamintesc faptul că astăzi, întâi septembrie, reîncepe programul de bugetare participativă. Așadar, până în 30 septembrie 2023, puteți propune proiectele pe care le doriți implementate în municipiul nostru.'', transmite Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.