soare

Originar din Mioveni și unul dintre cei mai buni culturiști din România și Europa, Mădălin Soare a obținut o nouă performanță la vârf week-endul trecut. În vârstă de 35 de ani, Mădălin Soare pentru titlul de Campion Național la Categoria Men’s Physique în cadrul Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, organizat în perioada 29 august – 3 septembrie, la Sibiu.

Mădălin Soare este legitimat la CSU ASE București și este membru al lotului național de fitness și culturism, alături de care a reprezentat România la mai multe competiții internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial. În bogatul său palmares a strâns numeroase trofee internaționale, cea mai importantă distincție fiind medalia de aur obținută la categoria +182 Men’s Physique, în cadrul Campionatului European IFBB, în urmă cu trei ani.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.