dica

Clubul FC Argeș și-a exprimat miercuri 30 august poziția cu privire la schimbul de declarații în care a fost implicat în mass-media, referitor la numirea noului antrenor principal al echipei.

Trebuie menționat că procesul de selecție al noului antrenor este în curs de desfășurare, iar după finalizarea acestuia va fi anunțat. În prezent, funcția de antrenor interimar este ocupată de Eugen Beza, care este inclus pe lista privind potențialii antrenori principali. Un alt nume vehiculat de mass-media este cel al lui Nicolae Dică. El a fost considerat favorit pentru această poziție după plecarea lui Alexandru Pelici, așa cum s-a întâmplat și în vară.

După o discuție telefonică, primarul Cristian Gentea i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că FC Argeș dorește să inițieze discuții oficiale cu acesta, fiind nominalizat Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, pentru a purta aceste negocieri.

”Cele două părți au ajuns rapid la un acord verbal, iar clubul a acceptat toate condițiile antrenorului, stabilind ca semnarea contractului să aibă loc ulterior. Cu toate acestea, Nicolae Dică a ales să meargă la Botoșani pentru negocieri cu conducerea echipei din prima ligă, afirmând ca nu poate refuza o ofertă din prima ligă. A fost pentru a doua oară în interval de două luni în care Dica a întors spatele clubului FC Argeș. În legătură cu afirmația lui Nicolae Dică referitoare la întâlnirea dintre domnul Cristian Gentea și jucătorii noștri, dorim să precizăm că, deși primarul Piteștiului nu a dorit această întrevedere, jucătorii au insistat să discute doar cu dumnealui. În cele din urmă, discuția a avut loc la stadion, nu la sediul Primăriei, cum susține Dică, și anume în vestiarul echipei. Jucătorii echipei FC Argeș și-au exprimat dorința de a menține staff-ul tehnic la meciul cu Chindia, lucru care s-a și întâmplat. În încheiere, ne exprimam regretul pentru decizia lui Nicolae Dica, iar poziția oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, de nu mai colabora cu acesta din poziția de antrenor”, spun reprezentanții conducerii clubului FC Argeș.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.