popescu

Originar din Câmpulung Muscel, fotbalistul Mihai Popescu (30 de ani) a fost eroul serii trecute în cupele europene. Jucător la Farul Constanța din vara lui 2022, Mihai Popescu a fost introdus aseară în minutul 82 al meciului pe care Farul Constanța l-a jucat cu finlandezii de la HJK Helsinki în play-off-ul Conference League. Și, după doar 60 de secunde de la intrarea sa în teren, Mihai Popescu a marcat golul prin care Farul a câștigat cu 2-1.

Înainte de a veni la Farul, Mihai Popescu a jucat doi ani în Scoția, pentru echipele Hamilton și Heart of Midlothian din Edinburgh, acest din urmă club fiind unul dintre cele mai vechi din lume, fiind înfiinţat în 1874.

Mihai Popescu a jucat în cariera sa în 63 de meciuri pentru Dinamo Bucureşti. Mihai a mai jucat în 2019 17 meciuri în Scoţia, pentru St. Mirren. De-a lungul carierei, câmpulungeanul a mai jucat la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.