supercupa-conferinta.jpegSupercupa României deschide noul sezon handbalistic cu spectacol și elan, în format Final 4, la Pitești Arena!

Semifinalele din prima zi, 26 august, vor pune față în față echipele cu forțe proaspete, ambiții și noutăți atractive.

CSM Târgu Jiu va întâlni CSM București într-un joc deschis vitezei și angajamentului, de la 15:00, iar HC Dunărea Brăila va juca în a doua semifinală cu vicecampioana CS Rapid București, de la 17:30.

Finala mică va avea loc de la ora 15:00, în 27 august. Învingătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă, de la 17:30.

Suporterii au așteptat cu emoție revederea cu favoritele, pe care le vor încuraja pentru a obține trofeul râvnit de cele mai bune echipe ale handbalului românesc.

Vor putea vedea la lucru jucătoarele recent transferate și integrate în sistemele de joc gândite pentru performanțele pregătite de antrenori și obiectivele pe care și le-au propus.

Fiecare va căuta să-și demonstreze valoarea încă de la începutul noului sezon, prin câștigarea Supercupei României. Publicul va lua pulsul competiției într-o atmosferă de fair-play, specifică pentru competițiile handbalistice.

Cele mai bune, să câștige!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.