cupa

Joi, 17 august, de la ora 17:30, va fi o zi cu emoții pentru FC Argeș și CS Mioveni, echipele argeșene din Liga a 2-a. Acestea vor juca în turul trei din Cupa României. Pe stadionul Mircea Stan din Bătăreni, se va disputa meciul dintre Vedița Colonești și FC Argeș. Organizatorii au anunțat că în deschiderea partidei va exista un moment festiv la care vor lua parte Gica Dobrin și Vasile Stan, aceștia urmând să primească o plachetă comemorativă în memoria marelui Dobrin.

CS Mioveni va juca tot în deplasare, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea. În cazul în care cele două echipe argeșene vor trece mai departe, acestea vor juca pe 30 august în play-off-ul Cupei României.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.