baschet-gentea.jpgCampionatul European de Baschet U16 Masculin este un succes în calendarul sportiv românesc, spune Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești. 

21 de echipe în competiție la Pitești Arena, la Sala Sporturilor Trivale „Georgel Ziguli”, dar și la Sala Polivalentă Universitară – sala de sport a Universității din Pitești, au oferit și oferă, până în 13 august, meciuri de înaltă clasă!

''Ca gazdă, în numele piteștenilor, îmi exprim bucuria pentru aprecierile unanime ale reprezentanților celor 21 de țări participante:  au avut „condiții excepționale de cazare și desfășurare a evenimentelor sportive într-un oraș curat și frumos”!

Și, pentru că România s-a  calificat în sferturile de finală, bucuria noastră este dublă!

Este cel mai potrivit moment să anunț că Piteștiul își depune candidatura pentru organizarea, în 2024, a FIBA U20 - Campionatul European de Baschet Masculin! 

Ne dorim ca Piteștiul să devină un oraș al sportului! Organizarea unor astfel de evenimente are un impact pozitiv: pe de o parte, avem șansa unor spectacole sportive excepționale, pe de alta, este benefic pentru piața turistică locală!

Am constatat că Pitești Arena aduce o cerere în creştere pentru serviciile de cazare și masă și contribuie la atragerea turiştilor străini pe viitor.

Mulțumesc partenerilor noștri – Federația Română de Baschet și Federația Internațională de Baschet, felicit toți sportivii oaspeți în orașul nostru și doresc succes viitoarelor inițiative și proiecte!'', transmite primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.