skating2.jpgSâmbătă, 12 august, Parcul Ștrand va fi cuprins de energia pasionaților de skate și BMX, skatepark-ul urmând a fi locul unde se va desfășura, timp de șase ore, un eveniment în premieră pentru orașul nostru: concursul „Slide in Skates”.

Evenimentul este organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului. 

Concursul va avea loc în intervalul orar 11:00 – 19:30 și va fi organizat pe două categorii: skate și BMX. Participanții sunt pasionați de skating din toată țara, cu vârste între 12 și 35 de ani, care vor concura pe una din cele două secțiuni: junior sau senior. Organizatorii dau posibilitatea tuturor celor care încă nu au reușit să se înscrie să o facă și în ziua concursului, chiar de la intrare: pun la dispoziția doritorilor un link pe pagina de instagram a asociației - @ade_pitesti - unde aceștia vor completa datele și vor putea participa la competiție.

Copiii și adolescenții pasionați de biciclete vor putea să descopere și să învețe multe lucruri interesante și utile despre acestea, în cadrul Atelierului de BMX – un workshop interactiv organizat de BMX MBT RO. 

După încheierea competiției, publicul se va bucura de un show inedit – skating și BMX – oferit de invitați speciali. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.