oliver crawfordÎn perioada 31 iulie-6 august, terenurile de tenis de câmp din cadrului Complexului Sportiv Comesad din Pitești vor găzdui turneul COMESAD BCR OPEN, organizat de Comesad în parteneriat cu BCR Pitești și ajuns la a X-a ediție.

La turneul dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari vor concura jucători de tenis din 20 de țări. Favoritul turneului este americanul Oliver Crawford, un jucător cu o ascensiune impresionantă, aflat pe locul 274 în clasamentul ATP după ce în urmă cu doi ani și opt luni, în decembrie 2020, era pe locul 745 în clasament. Practic, americanul a urcat aproape 500 de locuri în clasamentul ATP. Oliver Crawford a câștigat până acum opt turnee de tenis.

Continuând tradiția, în baza sportivă se va organiza și un meci demonstrativ, care va aduce de o parte și de cealaltă parte a fileului personalități din lumea tenisului, a fotbalului și a mediului de afaceri. Vor fi pe teren oficiali ai echipei de fotbal Rapid Bucuresti ( Dan Șucu – Acționar majoritar, Daniel Niculae – președintele clubului și Vasile Maftei – director tehnic al centrului de copii și juniori) și trei reprezentanți de seama ai sportului alb ( Andrei Pavel, Adrian Ungur și Marius Comănescu).

Intrarea la turneu este liberă.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.