mioveniMiercuri 26 iulie, de la ora 11:00, pe Stadionul Orășenesc se va disputa amicalul CS Mioveni - FC Argeș. Este ultimul meci de pregătire pentru CS Mioveni înainte de începerea noului sezon de Liga a 2-a, ce va debuta pe 6 august. În prima etapă, CS Mioveni va juca acasă cu Gloria Buzău, în timp ce în etapa a 2-a, programată pe 12 august, echipa din Mioveni va juca în deplasare cu FC Argeș.

Speranțele suporterilor echipei din Mioveni sunt cu atât mai mari cu cât din această vară echipa are antrenor principal un simbol al fotbalului argeșean. Este vorba de Constantin Schumacher, care a mai antrenat în trecut pe FC Argeș, Petrolul, Rapid și Oțelul Galați.

Schumacher a jucat în 158 de meciuri pentru FC Argeș, marcând 29 de goluri. Fostul jucător alb-violet a evoluat de asemenea în 77 de partide pentru Rapid, marcând 12 goluri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.