handbalDupă ce Campionatul European de Handbal Feminin U19 de la Pitești și Mioveni a fost un succes, regalurile de handbal continuă în cele două săli ultramoderne din Argeș.

Calificată la Campionatul Mondial de Handbal din iarnă, echipa de senioare a României va juca două meciuri amicale cu Spania în această săptămână, pe 27 iulie la Pitești Arena și pe 29 iulie la Sala Sporturilor din Mioveni.

Naționala României va arăta la Pitești Arena și la Sala Sporturilor din Mioveni măiestria din care se inspiră generațiile tinere.

Cristina Neagu, Crina Pintea, Sorina Grozav, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Yulyia Dumanska, Daciana Hosu, Nicoleta Dincă, Lorena Ostase, Ana Maria Tănasie au strâns trofee și au cules aprecieri din toată lumea, fiind consacrate ca jucătoare de valoare incontestabilă.

Acestora li se alătură caracterele puternice și abilitățile la fel de admirate și demonstrate de Nicoleta Balog, Angela Pușcaș, Alexandra Badea, Sonia Seraficeanu, Elena Șerban, Daria Bucur precum și tinerele talente Andreea Popa, Corina Lupei, Oana Borș, împreună cu mezinele, recent medaliate cu bronz la Campionatul European, Diana Lixăndroiu și Alisia Boiciuc.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul bilet.ro și costă 40 de lei la categoria a II-a și 60 de lei la categoria I.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.