dunaAndrei Dună, un tânăr piteștean foarte talentat, are un sezon foarte bun în lumea automobilismului sportiv. Andrei Dună concurează în acest an în prestigiosul Campionat Francez de Formula 4. La începutul lunii iunie a reușit un foarte bun loc 9 pe celebrul circuit de la Spa Francorchamps din Belgia, acolo unde se desfășoară și cursele de Formula 1.

Week-endul trecut, Andrei Dună a concurat într-o nouă etapă de Formula 4, de această dată în Italia, pe Misano World Circuit. Iar rezultatele au fost și mai bune ca în Belgia. Andrei a terminat cursa 1 pe un excelent loc 7, în condițiile în care a avut 25 de adversari foarte buni.

Următoarea etapă va fi în septembrie în Franța, pe Circuit de Lédenon.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.