romania handbalEchipa feminină de handbal a României U19 a reușit marți seara la Pitești Arena, în fața a peste 1.500 de fani, o victorie senzațională la Campionatul European, în fața echipei Suediei, una dintre favoritele competiției și care avea numai victorii până aseară. România a câștigat cu 42-34, după ce la pauză a condus cu 19-16. Pentru a se califica în semifinalele competiției, România trebuie să învingă azi Elveția, indiferent de scor. Meciul cu Elveția se va desfășura de la ora 19.45 la Pitești Arena.

Două dintre jucătoarele României se numără deja printre cele mai bune marcatoare de la Campionatul European. Este vorba de Alisia Boiciuc și Maria Lixăndroiu, fiecare cu câte 28 de goluri.

 

 

Foto: Marius Ionescu

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.