Lena-Sperger.jpgGânduri frumoase și cuvinte de laudă la adresa Sălii Sporturilor Mioveni au fost transmise din parea organizatorilor Campionatului European de Handbal feminin pentru junioare - W19 EHF EURO 2023:
"Organizarea de evenimente este întotdeauna o sarcină importantă din toate aspectele, însă datorită oamenilor minunați care lucrează pentru organizarea W19 EHF EURO 2023 a fost o plăcere să petrecem două săptămâni minunate în această frumoasă sală din Mioveni.
Aș dori să mulțumesc tuturor celor implicați în desfășurarea acestui turneu din partea organizatorilor locali și de asemenea primarului orașului Mioveni, pentru că ne-au oferit această oportunitate.
A fost o plăcere și sper să revin curând aici! " - Lena Sperger EHF Manager de locatie / EHF Brand Manager
scrisoare-Lena-Sperger.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.